Nordmalings turistbyrå

På Nordmalings kommuns egen turistbyrå - belägen på Resecentrum i Nordmaling - kan du få svar på dina frågor om våra besöksmål, läsa turistbroschyrer och göra enklare ärenden.

Resecentrum Nordmaling exteriör

Nordmaling auktoriserade turistbyrå hittar du i Resecentrum vid Botniabanan på Kungsvägen 93.

Öppettider ser du i högerkolumnen

GPS-koordinater till Turistinformationen är: Latitud - 63,5780337, Longitud - 19,486074

Denna service hittar du hos oss:

• Broschyrer
• Dator med internet
• Café med möjlighet att köpa bakverk, smörgås, dricka, tidningar m.m.
• Väntrum med utsikt
• Köpa biljetter till evenemang (Nordmalingsbygdens Folkets Hus, endast kontanter)

 

Observera att personal på Nordmalings Resecentrum INTE kan besvara frågor om försenad trafik o.s.v. eller sälja biljetter till resmål.

 

 

Cafét Resecentrum

Regionturistbyrån

Regionturistbyrån i Umeå är hela regionens turistbyrå och är en "blå/gul" turistbyrå, vilket innebär att man har ett brett uppdrag och generösa öppettider. Du når turistbyråns kunniga personal på tel 090-16 16 16. Du kan även ställa frågor via e-post på adressen info@visitumea.se Du hittar mer information om deras öppettider samt information om Umeåregionens olika resmål på deras hemsida: www.visitumea.se

Nordmaling är den sydligaste utposten i ett regionalt samarbete inom Umeåregionen. Vi är sex kommuner i södra Västerbotten som samarbetar kring turismfrågor och turismutveckling. Bjurholm, Vännäs, Vindeln, Robertsfors och Umeå är våra destinationskollegor och vi producerar gemensamt material och planerar gemensamma aktiviteter.

Perrongen Resecentrum