Shoppa i Nordmaling

I Nordmalings kommun finns chansen till riktigt trevlig men även unik shopping både i centralsamhället, i byarna samt ute på landsbygden. Gör ett besök hos oss - du blir inte besviken!

Interiör Häggströms modehus

Nordmaling

Handa i en lugn och trevlig miljö med fri parkering och personlig service - helt enkelt! I Nordmalings finns ett antal olika butiker som är värda ett besök.

ŸŸŸŸŸŸŸŸ• Blomboden - blombutik med inredningsdetaljer. 
ŸŸŸŸ• Olofsfors garn och tyg - tyg, garn och heminredningsdetaljer. Sömmerska.
ŸŸŸŸ• Sandströms sport och motor - butik med kläder och utrustning ett aktivt uteliv.
ŸŸŸŸ• Mapec - sportkläder och utekläder för alla behov.
ŸŸŸŸ• Haeggmans guld - guldbutik med anor sedan 1800-talet.
ŸŸŸŸ• Forslunds bygghandel - allt för hemrenoveringen.
ŸŸŸŸ• Utterströms - heminredning och utrustning för ditt hem.
ŸŸŸŸ• Annas djur och foder - fackhandel för alla djurälskare.
ŸŸŸŸ• Nordmalings skor - skobutiken för stor och liten, här finns även ortopedtekniker.
ŸŸŸŸ• Tobias Ur och optik - modebutiken för dig som vill se bra ut.

 

Second hand/vintage

ŸŸŸŸ• Repahusets loppis - Tallgatan 14, Nordmaling
ŸŸŸŸ• Inge Bos loppis - Storgatan 8, Nordmaling
• Bille Boa - Norrmarksvägen 20, Nordmaling
• Anettes byggnadsvård, antikt och inredning, Olofsfors bruk
• Den gamla butiken i Örsbäck, Örsbäck 22, Örsbäck

 

Olofsfors

Olofsfors Bruk

På Olofsfors Bruk finner du ett antal unika butiker i en vacker miljö. Bland annat Anettes byggnadsvård, antikt och inredning som har tidstypiska material och detaljer för den som vill ta hand om äldre gårdar och torp. Här finns även det prisbelönta kaféet Kafé Anno 1762 som förutom gott fika säljer ett urval av ätbara produkter såväl som gåvor med Västerbottenstema.

 

Baudins konst

Konstnärsparet Mattias och Linda Baudin är väletablerade och eftersökta konstnärer. Mattias Baudin är verksam i Olofsfors sen 20 år tillbaka och arbetar på heltid med konstsmide. Linda Baudin är glaskonstnär och arbetar på heltid med glasblåsning, gravyr mm. Tillsammans har de ett galleri i Olofsfors öppet för besökare lördagar året runt. Paret utökar sin verksamhet under sommaren 2014 med bl.a. en ny glashytta i Lögdeå. Ytterligare ett galleri finns, från och med sommaren 2014, i Lögdeå. 

Lögdeå

Häggströms modehus

Häggströms modehus är norra Sveriges största modehus, grundat 1922 och med nyinvigning 2016 efter att man byggt ut och infört en webbhandel. Café finns ockaå i denna unika butik med märkesvaror och personlig service. Besök modehuset i Lögdeå för att få inspiration, ett personligt bemötande och få mer mode för pengarna.

 

Little Bobbys

Little Bobbys är ett kombinerat närlivs, café och loppis mitt i centrala Lögdeå! Här kan du även hyra cyklar under sommaren.

 

Vapenmekaniska i norr

Vapenmekaniska ligger i närheten av Häggströms modehus och är främst ett tjänsteföretag som utför reparationer, ombyggnationer, nybyggnationer och anpassning av civila vapen åt jägare och skyttar. Här finns även en butik med vapen och vapentillbehör.

Åbrånets Limousin - butik och gästgiveri

Hörnsjö

Åbrånets Limousin

Åbrånets Limousin är en gårdsbutik och ett café belägen i vacker lantlig miljö vid Hörneån. Väl värt ett besök såväl sommar som vinter. På gården säljer de delikat limousinkött (nötköttsras) och korv från gårdens egen uppfödning. Här finns även andra lokalproducerade livsmedel och slöjdprodukter från trakten. Gårdsbutiken är öppen på lördagar och under övrig tid efter överenskommelse. Mycket kan hända på en gård som gör att öppettiderna kan ändras, ring gärna innan ditt besök. För mer information besök gårdens hemsida: www.abranet.se

Örsbäck

Den gamla butiken i Örsbäck

8 minuter från E4, i höjd med Nordmaling mitt mellan Umeå och Örnsköldsvik, finns Den gamla butiken i Örsbäck. Det är en butik fylld av inredningsdetaljer med design från nu och form från förr – mitt ute på landet vid väg 512, granne med hästhagar och galande tuppar.